Mikroilmeisiin perustuvat käyttäytymisanalyysit

Suurin osa opituista käyttäytymismalleista on tottumuksia, jotka perustuvat ei-tietoiseen ajatteluun. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla tottumustesi ja alitajuisten malliesi orja.

Jos olet tietoinen näistä tottumuksista, niin sinulla on aina mahdollisuus valita ja käyttäytyä toisin. Tahdistamalla omaa käyttäytymistäsi viestinnästä, vuorovaikutuksesta ja yhteistyöstä tulee sujuvampaa sekä monin tavoin antoisampaa.

*           *          *          *          *          * 

Skils2Day – Ratkaisu nykyajan työelämän haasteisiin

Työelämässä menestyminen vaatii muutakin kuin vain tietyn alan ammattiosaamista. Tällä aikakaudella altistumme yhä suuremmalle määrälle tietoa sekä kohtaamme erilaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötilanteita. Tämä tarkoittaa sitä, että meiltä odotetaan paljon kommunikaatioon, yhteistyöhön, luovuuteen ja kriittiseen ajatteluun liittyviä taitoja. Skills2Day tarjoaa innovatiivisen ratkaisun juuri tähän haasteeseen.

Skils2Day sopii hyvin esimerkiksi opiskelujensa loppusuoralla oleville opiskelijoille ja uudessa työpaikassa tai työryhmässä aloittaville henkilöille.

Skils2Day tarjoaa katsauksen henkilön vahvuuksiin ja mahdollistaa yksilöllisen kehityssuunnitelman laatimisen. Se auttaa parantamaan taitoja, joiden avulla vuorovaikutus ja yhteistyö muuttuu sujuvammaksi.

Skills2Dayn-raportin hinta on 75 €/ henkilö + alv. 

Tämä kehittämisinvestointi maksaa itsensä takaisin parantuneena itseymmärryksenä ja kehittyneenä vuorovaikutuksena.

”Ihminen ei ole astia, joka täytetään, vaan lamppu, joka sytytetään” - William Butler Yeats

*          *          *          *         *         *   

iCMe – Taitavampi Minä, menestyvämpi organisaatio

Nykypäivän työelämässä menestyminen vaatii enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Elämme maailmassa, jossa muuttuvat olosuhteet vaativat jatkuvaa sopeutumista. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on kiinnitettävä huomiota näihin muuttuviin olosuhteisiin ja itseesi enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

iCMe tarjoaa täysin uudenlaisen ratkaisun johtajille, esimiehille, asiantuntijoille ja kaikille niille, jotka haluavat syventää itsetuntemustaan sekä parantaa omaa vuorovaikutus- ja yhteistyökyvykkyyttään. 

iCMe:n ensimmäisessä osassa pureudutaan siihen:

1. Miten havainnoit ympäristöäsi?
2. Mikä sinua motivoi?
3. Millainen on luontainen tapasi oppia?
4. Miten olet tietoisesti läsnä ja keskityt?

Raportin toisessa osassa paneudutaan työelämän neljään keskeiseen vuorovaikutuskontekstiin:

1. Kuinka luot yhteyden muihin?
2. Miten selviydyt muutostilanteista?
3. Kuinka käsittelet haasteellisia tilanteita?
4. Miten etsit ja löydät ratkaisuja?

iCMe auttaa sinua toimimaan paremmin luontaisten vahvuuksiesi kautta ja iCMe:n avulla voit sujuvoittaa vuorovaikutus- ja yhteistyötilanteita. iCMe:tä voi käyttää itsenäisenä työkaluna omien vahvuuksien ja kehityskohteiden tunnistamisessa osana yksilöllistä kehitysohjelmaa.

iCMe-raportin hinta on 100 € / henkilö + alv.

Tämä kehittämisinvestointi maksaa itsensä takaisin entisestään laajentuneena itseymmärryksenä, parantuneena hyvinvointina ja kehittyneinä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoina.

”Ihminen, joka tietää paljon muista, on ehkä oppinut – mutta ihminen, joka ymmärtää itseään, on viisas. Ihminen, joka johtaa muita, on ehkä voimakas – mutta ihminen, joka johtaa itseään, on voimakkaampi.” – Laotse

*         *          *         *        *          *

Sparrausta molempien raporttien tiimoilta 

Skils2Dayn ja iCMen tueksi on mahdollista saada henkilökohtaista sparrausta tai näiden raporttien ympärille voidaan rakentaa organisaatiokohtaisia ryhmäpurkutilaisuuksia kehittämistyöpajoineen. 

Nämä tilaisuudet räätälöidään täysin organisaation tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti sujuvoittamaan vuorovaikutusta ja vahvistamaan yhteistyötä. 

Henkilökohtaisen sparrauksen, ryhmäpurku-tilaisuuksien ja kehittämistyöpajojen hinnat sovitaan aina erikseen.

Yhdessä luomme paremmin voivia yksilöitä, vahvempia tiimejä ja menestyvämpiä organisaatioita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! 

  • Isonniitynpolku 10
  • 00890 Helsinki
  • Y-tunnus 2754173-9

© Copyright 2024 Ledear Oy
Sivusto aspen.fi